Ponovo incident u dečjoj igraonici: Dečak razbio glavu o zid

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo incident u dečjoj igraonici: Dečak razbio glavu o zid

Roditelji su bili u šoku, dete se udarilo o čelični zid, krv je liptala na sve strane, rekla je juče Nataša Miljković, voditeljka.

Ona je prisustvovala užasavajućoj sceni u igraonici „Tika-taka“ u TC „Piramida“ na Novom Beogradu i to podelila na Tviteru.

- Bila sam na rođendanu drugarice mog deteta na kojem je bilo oko 40 gostiju. Deca su se igrala, ali je u jednom trenutku dotrčao dečak držeći se za glavu iz koje je liptala krv - kaže Nataša za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Blic“.

Prema njenim rečima, šestogodišnjem dečaku S. K. se brzo napravio veliki hematom na potiljku, posle jakog udarca glavom o nezaštićen deo čeličnog stuba u igraonici.

- Najviše krvi je bilo u tunelu gde se deca igraju, ali je dete najverovatnije udarilo glavom o čelični stub koji se nalazi pre ulaza u tunel. Sa stuba je otpao sunđer kojim je bio tapaciran, pa je zaštićen samo tankom presvlakom od imitacije kože, što je opasno za decu - smatra voditeljka koja je bila zgrožena ravnodušnom reakcijom osoblja iz igraonice nakon što se dečak povredio.

Kako saznajemo, roditelji su u šoku i strahu pokušavali da pomognu povređenom dečaku, kojeg je otac odveo u Institut za majku i dete gde je zadržan na posmatranju zbog nesvestice i povraćanja.

Petogodišnjak povredio lobanju

Petogodišnji N. N. zadobio je frakturu lobanje i hematom nakon što je propao kroz mrežu igraonice u supermarketu „Super Vero“, ispričao je „Blicu“ otac mališana Nebojša Noveski pre nešto više od mesec dana.

Oni su pokušali da ustanove da li je prostorija dovoljno bezbedna za decu, ali zaposleni nisu mogli da odgovore, a čak ni da kažu ko je vlasnik igraonice. Dotični vlasnik želeo je da ostane anoniman i u izjavi za „Blic“.

- Situacija je preuveličana. Roditelji povređenog deteta rekli su mi da je zadobilo površinsku ranu glave i da je dobro. Nije nikome liptala krv. Držim igraonicu već 10 godina i nikad nam se nije dogodio sličan incident - kaže vlasnik igraonice „Tika-taka“.

Ipak, Nataša Miljković navodi da joj je jedna majka rekla kako je, po dolasku na rođendan, videla dete sa prethodnog slavlja kojem je curila krv iz nosa.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.