Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo curi plin u banjalučkom naselju Lauš

U blizini stambene zgrade u Ulici Crkvena, u banjalučkom naselju Lauš, danas je ponovo došlo do curenja plina, na istoj lokaciji gdje je identičan incident zabilježen i prije nekoliko dana, saznaju "Nezavisne".

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da imaju zaprimljenu prijavu o ovom događaju, te da se preduzimaju mjere iz nadležnosti policije.

"Nezavisne" saznaju da su na mjestu događaja i vatrogasci, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su i tokom ranije havarije intervenisali.

Stanari te zgrade strahuju za svoju bezbjednost i traže od nadležnih da problem bude trajno riješen.

Podsjetimo, na istom mjestu prije dva dana iz rezervoara je došlo do curenja plina, zbog čega su na mjestu događaja bili i vatrogasci i policija.

Mi smo tada na našoj Facebook stranici objavili video, koji možete pogledati na OVOM LINKU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatrogasci ponovo intervenisali zbog dojave o curenju plina

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017

BANJALUKA - Banjalučkim vatrogascima ponovo je prijavljeno da je u blizini stambene zgrade u Ulici Crkvena, u banjalučkom naselju Lauš, danas došlo do curenja plina, na istoj lokaciji gdje se to dogodilo i prije nekoliko dana, ali se ispostavilo da opasnosti nema..."Građani su dojavili da osjećaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zapalio se pežo, banjalučki vatrogasci ugasili požar

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2017, 11:26

BANJALUKA - Pod još nerazjašnjenim okolnostima, pežo 407 zapalio se jutros na banjalučkom tranzitu, a na mjesto događaja izlazili su i vatrogasci iz Lazareva, koji su požar ugasili..."Nezavisne" nezvanično saznaju da je vatru pod kontrolu, uz pomoć aparata za gašenje, pokušao staviti vozač,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.