Ponosno šeta torbu koja košta koliko i dobar auto

Izvor: Press, 26.Okt.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosno šeta torbu koja košta koliko i dobar auto

Dok njena ćerka navodno nema želju da više pokazuje svoje bogatstvo, Kris Džener se očigledno ne stidi da pokaže šta poseduje i ne plaši se da će biti sledeća meta pljačkaša.
foto: zena.blic.rs
Kris Džener (60) su paparaci uslikali u skupocenom krznenom kaputu, sa Birkin torbom, dok je bezbrižno obavljala kupovinu u pratnji telohranitelja.
Očigledno majci Kim Kardašijan nije problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da pokaže svoje bogatstvo i ne plaši se da će se i njoj dogoditi sličan incident kao onaj koji je Kim pretrpela u Parizu.
Rijaliti zvezda je izgledala fenomenalno u crnoj kombinaciji koja je izgledala veome elegantno i skupoceno. Samo kožna Birkin torba koju je nosila košta oko nekoliko desetina hiljada dolara.
Sa druge strane, popularna porodica tvrdi da je Kim preživela veliki stres zbog pljačke u Parizu i da nema želju da više pokazuje svoje bogatstvo na društvenim mrežama kao što je to ranije činila.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dekolte je bombastičan: Ali nije jedini šokantni detalj na njoj

Izvor: Press, 26.Okt.2016

Maraja Keri je prava diva pop muzike, pa se ponaša i oblači u skladu sa time! Nju retko možete da vidite bez šminke, provokativne odeće i visokih štikli. . foto: zena.blic.rs. Pevačicu Maraju Keri su uslikali paparaci...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.