Pojavio se snimak sramote u Istanbulu: U Galati kažu - nije bilo pljuvanja! Željko: Jeste, jeste (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se snimak sramote u Istanbulu: U Galati kažu - nije bilo pljuvanja! Željko: Jeste, jeste (VIDEO)

Traju prepucavanja između Fenera i Galatasaraja

Šta god da je sramota je. Prekinut, pa nastavljen, treći meč polufinalne serije turskog plej-ofa između Galatasaraja i Fenerbahčea završio se pobedom domaćeg tima i incidentom u kome je Željko Obradović bio meta domaćih navijača.

Šef stručnog štaba Fenera je, dok se pozdravljao sa kolegom Erginom Atamanom, pogođen iz publike. Čini se pljuvačkom. A jutro posle velike frke >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rukovodstvo Galatasaraja izdalo saopštenje u kome se brani od takvih optužbi i ističe da je iz gledališta prema trofejnom stručnjaku doleteo - jorurt!?

Oglasio se Obradović: Razlika između njih i nas

Galatasaraj u jednom delu saopštenja kaže kako „pljuvačka nije jorurt“ i maltene krivicu prebacuje na čelnike Fenerbahčea, ističući da na način kako su oni predstavili događaj pokušavaju da skrenu pažnju sa rezultata utakmice - 65:63 (1:2 u seriji).

S druge strane, jedan od najtiražnjih dnevnih listova u Turskoj, Hurijet, pozivajući se na svog fotoreportera, ističe da je Obradović zaista pljunut. Naime, čovek koji je u redakciju poslao fotografiju uflekanog Željkovog lica, požurio je odmah posle meča ispred svlačionice gostujućeg tima u potrazi za još materijala. Tom prilikom čuo je srpskog stratega kako je potpredsedniku Ozanu Balabanu rekao: „Da, da, da, da, pljunuli su me“.

Evo kako je to izgledalo, pa procenite sami...


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.