PUCNJAVA KOD KURŠUMLIJE: U okršaju sa policijom ranjen Albanac šumokradica!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA KOD KURŠUMLIJE: U okršaju sa policijom ranjen Albanac šumokradica!

Do incidenta je došlo kada je policijska patrola otkrila grupu šumokradica albanske nacionalnosti koji su došli sa teritorije Kosova i otvorile vatru na policiju koja je uzvratila i ranila jednog muškarca

Grupa žitelja Kosmeta albanske nacionalnosti uhvaćena je danas u blizini Kuršumlije u krađi šume. U razmeni vatre s policijom ranjen je jedan od šumokradica.

Do incidenta kod Kuršumlije je došlo kada je policijska patrola otkrila grupu šumokradica >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa teritorije Kosova.

Tom prilikom šumokradice su otvorile vatru na policijsku patrolu nakon čega im je uzvraćeno i, kako RTS saznaje, jedan građanin albanske narodnosti je ranjen.

Uskoro opširnije.

(RTS)
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

PUCNJAVA KOD KURŠUMLIJE: Albanac šumokradica otvorio vatru iz kalašnjikova, policija ga ranila!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014, 00:05

Do incidenta kod Kuršumlije je došlo kada je policijska patrola otkrila grupu šumokradica sa teritorije Kosova. Tom prilikom šumokradice su otvorile vatru na policijsku patrolu nakon čega im je uzvraćeno, a jedan građanin albanske narodnosti ranjen je u potkolenicu..Grupa žitelja Kosmeta albanske...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.