PONOVO NA SUDU Šina tuži stomatolog zbog napada

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NA SUDU Šina tuži stomatolog zbog napada

Džordž Bogen, bivši zubar holivudskog glumca Čarlija Šina tužio je svog bivšeg pacijenta zbog incidenta koji je Šin napravio pre dve godine u njegovoj ordinaciji.

Naime, 2014. godine, Šin je imao ispad u stomatološkoj ordinaciji, kada je, kako tvrdi stomatolog, ničim izazvan, skočio sa stolice, vikao na osoblje, a potom je i zamahnuo nožem na osoblje.

- Bez ikakva povoda je skočio sa stolice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poput manijaka, pocepao masku s kiseonikom i počeo viče, vređa i preti da će nas ubiti. Moju asistentkinju je gurao i čupao, ali ina je uspela da pobegne. Međutim, stigao ju je, izvadio nož i zavitlao njime- rekao je stomatolog Džordž Bogen, koji od Šina traži odštetu u visini od 24 hiljade dolara. Inače, Šinov predstavnik za medije rekao je da je glumac reagovao nasilno zbog lekova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.