Izvor: Blic, 15.Apr.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO INCIDENT Putnika na letu Junajted Erlajnsa UBOLA ŠKORPIJA

Na letu kompanije Junajted Erlajns Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, izveštava CBS, a prenosi BBC.

Scorpion stings United Airlines passenger https://t.co/pmyU3zJoc6 pic.twitter.com/xaT7b9NqeW

Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, rekao je da mu je za vreme ručka na glavu pala škorpija.

- Dok sam ručao, nešto mi je upalo u kosu. Uhvatio sam to i bila je škorpija. Držao sam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za rep, pa nije mogla da me ubode - rekao je Bel.

Kako se navodi, drugi putnik ga je upozorio da je to škorpija koja može da bude opasna.

- Ispustio sam je na tanjir i pokušao da je uzmem ponovo, tada me je ubola. Uglavnom je zahvatila nokat - rekao je on.

On je, kako se navodi, bacio škorpiju na pod, a stjuardesa je poklopila čašom i kasnije bacila u WC šolju.

Kako je rekao, medicinska sestra koja se takođe zadesila na tom letu, iz predostrožnosti mu je dala lek protiv bolova.

Kada je avion sleteo u Kalgari, Bel je odvezen u bolnicu, a kasnije otpušten nakon što je utvrđeno da nema nikakvih medicinskih tegoba.

Bel je naveo da ne planira da pokreće bilo kakvu tužbu, a Junajted Erlajns je njemu i supruzi ponudio naknadu kao kompenzaciju.

Kako BBC podseća, ovo se dogodilo istog dana kada je na drugom letu Junajted Erlajnsa izbio incident u kom su tri policajca nasilno izvukla jednog putnika iz aviona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKSUZNI PREVOZNIK: Putnika na letu ubola škorpija

Izvor: Mondo, 15.Apr.2017

Na letu kompanije Junajted erlajns, Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, izveštava CBS, a prenosi BBC...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, rekao je da mu je za vreme ručka na glavu pala...

Nastavak na Mondo...

Pravi srećnik: Putnika u avionu ubola škorpija dok je ručao, odbio da tuži avio-kompaniju (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Apr.2017

Na letu kompanije "Junajted erlajns" dogodio se incident kada je Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola škorpija...Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, kaže da mu je za vreme ručka na glavu pala škorpija:.."Dok sam ručao, nešto mi je upalo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.