KRAJ DRAME U ŠKOTSKOJ: Policija uhapsila sumnjivog muškarca

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME U ŠKOTSKOJ: Policija uhapsila sumnjivog muškarca

Kordon policije okupirao je centar Edinburga jer su pojedini očevici prijavili čoveka koji je nosio bombu na svojim grudima.

Posle kraće istrage, policija je uhapsila sumnjivog muškarca.

Nekoliko ljudi je takođe na svom Tvoter profilu objavilo da je muškarac sa bombom na grudima uznemirio građane, nakon čega se pojavio veliki broj pripadnika bezbednosnih snaga.

There's apparently a guy with a bomb strapped to his chest on Bank Street in Edinburgh right now. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << If anyone is near, get away! #Edinburgh

— Morag Robertson (@MoragRobertson) August 28, 2016

- Incident još nije rešen, ali nema razloga za širenje panike. Oblast oko Lounmarket je zatvoren za saobraćaj, kako bi se situacija što pre smirila - rekao je portparol škotske policije.

Dodao je da je policija u Edinburgu trenutno raspoređena u tom kvartu pošto je dobijena dojava o sumnjivoj muškoj osobi, javlja "Raša tudej". Policija je saopštila da je "incident još u toku, ali da nema opasnosti za javnost", prenosi RT.

Svi se trude da slučaj okončaju mirno.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PANIKA U ŠKOTSKOJ: Muškarac sa "bombom na grudima" šetao centrom Edinburga

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2016

Očevici su prijavili da videli čoveka sa bombom na grudima u centru Edinburga. Policija je saopštila da se očekujem miran završetak incidenta Policija je kordonom ogradila centar Edinburga jer su pojedini očevici prijavili čoveka koji je nosio bombu na svojim grudima. Policija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.