Ovo je zvanično najgluplji čovek u Australiji: Skočio u reku sa krokodilima da bi fascinirao devojku! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je zvanično najgluplji čovek u Australiji: Skočio u reku sa krokodilima da bi fascinirao devojku! (VIDEO)

Li De Pauv (18) je pretrpeo teške povrede ruke kada ga je krokodil napao u reci, jer se usudio na kasno noćno plivanje, koje je moglo da bude i smrtonosno. Incident se dogodio na reci Džonstoun u Australiji, a mladić je uspeo da se oslobodi iz njegovih čeljusti tako što ga je udario u glavu.

Tinejdžer je bukvalno uskočio u usta krokodilu, dok je Britanka Sofi Paterson (24) sve to posmatrala.

Zapravo, prema njenim tvrdnjama i ostalih prisutnih, on je pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dokaže da sme to da uradi, a na dodatne provokacije je to zaista i učinio.

Ono što je dodatno zanimljivo, jeste da je to uradio kako bi impresionirao ovu devojku, koja je posle incidenta pristala da izađe sa njim na sastanak.

Izazov se završio krvavo, ali je devojka ipak pristala da izađe sa njim, samo se postavlja pitanje - da li je moralo tako brutalno?

Na pitanje lokalne novinarke da li zna da ga nogi zbog ovog poteza nazivaju "najglupljim čovekom", on je imao odgovor koji je prikazan na sledećem videu.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Skočio je u reku punu KROKODILA da impresionira devojku i jedva izvukao živu glavu

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Jedan Australijanac je skočio u reku punu krokodila i jedva izvukao živu glavu...Li de Pov (18) je nameravao da ostavi veliki utisak na devojku koju je tek upoznao i u tome je i uspeo. Ona sigurno neće zaboraviti taj susret, a neće ni on...Naime ovaj tinejdžer je, nakon što je prema sopstvenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.