Opet prozivke i incidenti: Gastoz seo Maci na glavu, Miki hteo da bije Uroša!

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet prozivke i incidenti: Gastoz seo Maci na glavu, Miki hteo da bije Uroša!

Uroš Ćertić je večeras prozvao Mikija Đuričića da se ponaša kao ženturača i da se plaši pojedinih učesnica “Parova”. To je razljutilo Mikija koji je krenuo da se obračuna sa Urošem.
Koga se ja plašim“, ustao je Miki i krenuo na Uroša, ali ga je Nenad Marinković Gastoz sprečio da priđe kaskaderu.
Mikiju ovo ne bi bio prvi incident. Na “Farmi” je u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sezoni izudarao Marka Vanilu, a u rijalitiju “Hotel Malidivi” je udario Ivana Gavrilovića.
Još jedan incident je kasnije zabeležen. Nenad Marinković Gastoz je udario Jelenu Golubović po zadnjici, a kasnije je seo na Macu Diskreciju i to golim dupetom. Zbog takvog ponašanja Gastoz je završio u izolaciji.

#svet
The post Opet prozivke i incidenti: Gastoz seo Maci na glavu, Miki hteo da bije Uroša! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma,   Gavrilovići

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEKA NEKO REAGUJE: Miki nasrnuo na Uroša, Gastoz seksualno zlostavljao Jelenu i Macu

Izvor: Kurir, 13.Sep.2015

Učesnici rijalitija sve više popuštaju i prave probleme zbog kojih je krajnje vreme da neko reaguje kako se to ne bi prikazivalo na televiziji..Miki Đuričić koji je već poznat po velikim incidentima u rijalitijima večeras je imao novi ispad...Naime, nakon što ga je Uroš Ćertić prozvao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.