Opet napadnut autobus Fenerbahčea!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet napadnut autobus Fenerbahčea!

Fudbaleri Fenera nemaju mira širom Turske...

Foto: (AP Photo/Emrah Gurel)

Autobus sa fudbalerima i stručnim štabom Fenerbahčea napadnut je danas u Bursi uoči početka utakmice sa istoimenim timom u polufinalu Kupa Turske, navodi sajt Milijet.

Oko 50 navijača Burse napalo je autobus bakljama i kamenjem ispred stadiona, a veći broj pripadnika policije sprečio je veći incident, u kojem niko nije bio povređen.

Autobus Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napadnut je drugi put u proteklih mesec dana, nakon što su pristalice Trabzona vatrenim oružjem upucali klupskog vozača po povratku ekipe sa gostovanja u Rizeu.

Polufinalna utakmica između Burse i Fenerbahčea igra se večeras od 19.30.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijačko ludilo u Turskoj se nastavlja: Kamenovan autobus Fenerbahčea u klasičnoj sačekuši (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2015

Nekih 150 do 200 navijača Burse sa obe strane puta zasuli su svim i svačim autobus Fenera i pričinjena je manja materijalna šteta..Još se igrači Fenerbahčea nisu oporavili od minulog napada, kada su navijači Trabzona snajperom pucali na njih i ranili vozača, a ponovo su morali da strahuju za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Navijači Burse napali autobus Fenerbahčea

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015

ISTANBUL - Autobus sa fudbalerima i stručnim štabom Fenerbahčea napadnut je danas u Bursi uoči početka utakmice sa istoimenim timom u polufinalu Kupa Turske, navodi sajt Milijet...Oko 50 navijača Burse napalo je autobus bakljama i kamenjem ispred stadiona, a veći broj pripadnika policije spriječio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.