Od Čede do Šešelja i nije dug put...

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Čede do Šešelja i nije dug put...

Burna prošlost radikalke Vesne Nikolić Vukajlović! Incidenti, smene, preletanje iz jedne partije u drugu, sve to spada u bogatu političku karijeru novopečene poslanice Srpske radikalne stranke. Ali, najinteresantnije je svakako da je Šešeljeva poslanica svojevremeno bila i u koalicija sa LDP-om Čedomira Jovanovića. I ne samo to! Ona je, za razliku od svog sadašnjeg lidera, Vojislava Šešelja, za Čedomira Jovanovića i te >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako imala reči hvale.

- Drago nam je što smo u okviru "Preokreta" mogli da nađemo svoje mesto za ovaj naš program i drago nam je što je neko u ovom trenutku to podržao na političkoj sceni na pravi način, a upravo je to sada Čedomir Jovanović - kazala je tada Vukajlovićeva.

Naime, radikalka je nekada bila član stranke Bogata Srbija, i to u vreme dok su oni bili u koaliciji "Preokret", koju su činili i SPO i LDP. Vukajlovićeva je kao predstavnik Bogate Srbije učestvovala na njihovim tribinama, ali i davala izjave za medije. Doduše, ne baš tako uspešno.

- Ono što se primećuje jeste da ljudi nemaju poverenja. Prosto su političari toliki izgubili poverenje u ljude... U ljudima... Odnosno u javnosti - umela je da izjavi aktuelna poslanica SRS-a na snimcima, koji su dostupni na internetu.

Međutim, to nije sve! Da Vukajlovićevoj ne manjka temperamenta, pokazala je tokom primopredaje vlasti u Skupštini opštine Kraljevo 2009. godine. Psovke, tuča, iscepana akta i na kraju privođenje, o čemu su tada pisali mediji. Nije bilo nimalo lako smeniti je sa funkcije zamenika gradonačelnika.

Dva policajca nisu bila dovoljna da je otprate u stanicu policije, pa su tražili pojačanje. U pratnji pet policajaca Vukajlovićeva je tada otišla u policiju i dala izjavu. Razlog je jednostavan. Opirala se da pođe u stanicu policije. Videćemo da li će ova radikalka i u Skupštini Srbije ističe na sličan način.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.