OO SDS Sokolac: Napad na Jovana Golijanina unutarstranački obračun SNSD

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OO SDS Sokolac: Napad na Jovana Golijanina unutarstranački obračun SNSD

Opštinski odbor SDS Sokolac adbacuje sve tvrdnje, kojima se fizičkom napadu na predsednika mladih SNSD Sokolac, Jovana Golijanina, daju političke konotacije i ovaj incident dovodi u vezu sa predizbornim aktivnostima.

- Reč je o unutarstranačkom obračunu SNSD, koji se na najbrutalniji način očituje kroz situaciju u Šumskom gazdinstvu “Romanija”, u kojem već duže vreme vlada pravi haos – poručili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz OO SDS Sokolac.

Dodaju da, nakon što je Mirko Čolović smenio BojanaTošića s mesta predsednika SNSD Sokolac, a potom i s pozicije direktora ŠG “Romanija”, u tom javnom preduzeću nastupila je prava tiranija.

Ta tiranija, napominju, ogleda se kroz smenjivanje pojedinih rukovodilaca i upravnika, nezakonito zapošljavanje novih radnika, nepotizam i ostale nezakonitosti, koje su eskalirale do toga da netrpeljivost među funkcionerima sokolačkog SNSD prerasta u fizičke sukobe.

- Mirko Čolović se javno hvali time da je od predsednika SNSD, Milorada Dodika dobio “odrešene” ruke da napravi čistku kadrova svoje stranke u ŠG “Romanija”, čemu se suprotstavio dio onih koji su se našli na meti Čolovićeve tiranije, poslednje u nizu, tvrdeći da Čolović samovoljno sprovodi teror u ovom javnom preduzeću – poručuju iz OO SDS Sokolac.

Napominju da Čolović godinama zloupotrebljava i “troši” kadrove SNSD, posebno mlade i neiskusne ljude, koje koristi da bi putem njih zadovoljio lične ambicije i potrebe, a potom ih ostavlja na cedilu ili “čisti” sa političke scene.

Pročitajte još:

- OO SDS Sokolac najoštrije osuđuje svaki fizički napad, na bilo koga, bez obzira na njegovu stranačku ili drugu pripadnost, i poziva MUP RS i Tužilaštvo da pokrenu istragu o napadu na Golijanina, do kraja istraže taj slučaj i rezultate istrage prezentuju javnosti – ističu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.