OGLASIO SE FUNKCIONER VOŠE: Baš me briga za INSINUACIJE crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE FUNKCIONER VOŠE: Baš me briga za INSINUACIJE crno-belih (FOTO)

Incidenti na meču Partizana i Vojvodine.

Na terenu je bilo prilično mirno, ali na tribinama, tačnije u loži za vreme utakmice Partizana i Vojvodine nije bilo tako. Zbog pogrdnog skandiranja rukovodstvo Novosađana napustilo je stadion u Humskoj, dok je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev svedočio da su na odlasku poručili da će u sledećem kolu pustiti Crvenu zvezdu. Ali, iz Novosadskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to oštro demantuju

VOJVODINA IZDALA ŠOKANTNO SAOPŠTENJE: Novosađani zbog UVREDA napustili ložu u Humskoj! (FOTO)

Predsednika Nadzornog odbora Vojvodine  Dragoslav Vuković negira bilo kakve pretnje čelnicima Partizana.

- Ma njihove insinuacije me ne interesuju. Neka pričaju šta hoće. Ono je bilo organizovano navijanje, ne može niko da me ubedi u suprotno. Pevaju da smo ustaše i Mađari. Ponosno nosim srpsko ime i prezime, nosili su ih moj preci, a ako Bog da i moji će naslednici, a oni da nas tako etiketiraju. Izvinite, ko god da je sa one strane - ne interesuje me. Sram bilo rukovodstvo i beogradsku publiku - poručio je za Mondo Vuković.

Na pitanje da li očekuje da Partizan bude kažnjen zbog skandiranja njegovih navijača: "Pola Mađar, pola ustaša", rekao je:

- Kakva kazna može tu da bude? To je elementarno nevaspitanje, nema tu kazne. Kako da vas neko kazni ako se rodite kao budala, već vas je Bog kaznio - poručio je čelnik "lala".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.