Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE BELA KUĆA Evo zašto je Tramp BRUTALNO gurnuo crnogorskog premijera

Portparol Bele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsednika SAD Donalda Trampa i premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO-a u Briselu.

Prilikom obilaska zgrade novog sedišta NATO-a, Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji je stajao ispred njega. Video-snimak incidenta brzo se proširio internetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zbunio je mnoge korisnike.

- Nisam video taj snimak - rekao je Spajser, prenosi "Ju-Es-Ej tudej".

Međutim, portparol predsednika je istakao da je mesto lidera zemalja-članica NATO-a za fotografisanje unapred utvrđeno i pretpostavio je da je Tramp samo pratio plan.

​Sa svoje strane, premijer Crne Gore rekao je da nije obratio pažnju na incident.

- Samo sam video reakcije na društvenim mrežama. To je samo bezazlena situacija - rekao je on novinarima.

Crnogorski premijer je dodao da "naravno, predsednik Sjedinjenih Američkih Država stoji u prvom redu".

Korisnici Tvitera takođe su komentarisali taj incident.

- Najbolji deo je kada Tramp nakon guranja namešta svoj sako i diže nos kako to obično čini - napisao je Džes Keli.

​A Gavin Njusam je napisao: "Tramp zaista iskreno smatra: ’Prvo Amerika‘, i bukvalno odguruje svetske lidere da bi stao ispred".

​U četvrtak su se šefovi država i vlada zemalja-članica NATO-a sastali u Briselu na ekspres-samitu posvećenom američkim zahtevima i doneli su odluku o priključenju Alijanse koaliciji za borbu protiv DAEŠ-a, proširenju podrške koaliciji i stvaranju protivterorističke jedinice, kao i izradi nacionalnih planova za povećanje troškova odbrane.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se i Bela kuća: Evo zašto je Tramp gurnuo crnogorskog premijera

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017

Portparol Bele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsednika SAD Donalda Trampa i premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO-a u Briselu...Prilikom obilaska zgrade novog sedišta NATO-a, Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji je stajao ispred...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bela kuća ima objašnjenje zašto je Tramp gurnuo Markovića

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2017

Portparol Bele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsednika SAD Donalda Trampa i premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO-a u Briselu...Prilikom obilaska zgrade novog sedišta NATO-a, Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji je stajao ispred...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.