Novi incident u centru za socijalni rad: Muškarac pretio radnici

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident u centru za socijalni rad: Muškarac pretio radnici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. R. (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je pretio ubistvom radnici Centra za socijalni rad u Zaječaru.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tužilaštvu.

Ovo je još jedan u nizu incidenta u službama Centra za socijalni rad.

Podsećamo, nedavno su se u Srbiji dogodila dva ubistva u Centru za socijani rad, kada su nasradale dve žene Olga Lovrić i Maja Kovačević, kao i maloletni Mihailo Nikolić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZOVI OBEZBEĐENJE, UBIĆU TE!" Uhapšen Zaječarac, radnici Centra za socijalni rad PRETIO SMRĆU

Izvor: Blic, 26.Jul.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su Momčilo Radenković (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je pretio ubistvom radnici Centra za socijalni rad u Zaječaru...Kako "Blic" saznaje do incidenta je došlo...

Nastavak na Blic...

Kakvi su efekti novih mera u centrima za socijalni rad

Izvor: RTS, 26.Jul.2017

Još jedan incident u Centru za socijalni rad - ovoga puta u Zaječaru. Muškarac koji je pretio ubistvom radnici Centra uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Ovaj slučaj, a naročito nedavni slučajevi ubistava, pokrenuli su pitanje rada i bezbednosti u tim institucijama, u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.