Novi incident u Parovima: Gađali se jajima i polivali vodom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident u Parovima: Gađali se jajima i polivali vodom! VIDEO

Sinoć su se u rijalitiju Parovi 2015, dogodili novi incidenti. Naime Jelena Golubović i Slađana Petrušić su se u toku noći polivale vodom i gađale jajima.

Kao što je već svima poznato, Jelena i te kako ume da isprovocira, i da iz ljudi izvuče negativne stvari. U toku predhodne noći ona je polila Slađanu sa vodom, da bi joj Slađana uzvratila time što ju je gađala jajetom po glavi. Nastavile su da se međusobno gađaju, sve dok se nije umešao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Marko.

Jelena je razbila jaje po Markovoj glavi, a on je nju polio detardžentom. Rediteljka je burno reagovala, pa je uzela staklenu čašu i gađala Marka, međutim nije ga pogodila. Vidno iznervirana, nastavila je da se poliva vodom i detardžentom sa Slađanom.

Ovakve situacije sve češće viđamo u vili Parova, a kako je sve to izgledalo, i ko je krivac presudite sami na osnovu zabeleženog video snimka:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.