Novi Pazar bez navijača u gostima

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar bez navijača u gostima

Disciplinska komisija FSS kaznila je Novi Pazar zbog incidenta navijača na utakmici 23. kola protiv Napretka iz Kruševca, prenosi Sportski žurnal.

Do kraja sezone, odnosno u narednih šest utakmica Pazarci neće moći da vode navijače na gostovanje, a određena im je i maksimalna novčana kazna od milion dinara.

Novi Pazar je već pod uslovnom kaznom, ali zbog incidenata navijača na domaćem terenu, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grudvom u glavu pogođen pomoćni sudija.

Pazarci do kraja sezone gostuju još Donjem Sremu, Spartaku I kragujevačkom Radničkom.

Sankcija od strane disciplinaca nije pošteđen ni Napredak. Kruševljani su zbog loše organizacije utakmice sa Novim Pazarom kažnjeni sa 100.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Pazar bez navijača u gostima

Izvor: B92, 18.Apr.2014

Disciplinska komisija FSS kaznila je Novi Pazar zbog incidenta navijača na utakmici 23. kola protiv Napretka iz Kruševca, prenosi Sportski žurnal...Do kraja sezone, odnosno u narednih šest utakmica Pazarci neće moći da vode navijače na gostovanje, a određena im je i maksimalna novčana kazna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.