Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiseljak: Nastavnik bacao stolove u učionici, povrijeđeno šest učenika

KISELJAK - Šestorica učenika osmog razreda povrijeđena su juče kada je nastavnik M.B. (47) iz Sarajeva razbacao stolove u učionici u mjestu Gromiljak, opština Kiseljak, potvrđeno je "Nezavisnim" u policiji.

Ovaj nezapamćeni incident je juče lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mjestu Gromiljak.

"Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gdje su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta", rečeno je iz policije.

U sve aktivnosti uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, s obzirom da se obavljaju razgovori i sa učenicima.

"Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je CUM Koševo, gdje je i zadržan na daljem liječenju. O svemu je upoznat dežurni tužilac kantonalnog tužilaštva Travnik", kazali su iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBESNELI NASTAVNIK IZ BOSNE: Bacao stolove po učionici, povredio šestoro učenika!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016

Nastavnik M. B. (47) razbacao je stolove po učionici u Kiseljaku u Bosni i Hercegovini i povredio šestoricu učenika osmog razreda...Ovaj slučaj je lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mestu Gromiljak...- Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kiseljak: Đaci pušteni kući, nastavnik pod prismotrom ljekara

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2016

KISELJAK - Sva šestorica učenika osmog razreda koji su u četvrtak povrijeđani kada je nastavnik matematike i fizike Mujo Bajić (47) razbacao stolove u učionici Osnovne škole "Kiseljak 1" u mjestu Gromiljak, opština Kiseljak, pušteni su na kućno liječenje, potvrđeno je u petak iz policije...Istovremeno,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.