Napadnut odbornik DS-a u Valjevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut odbornik DS-a u Valjevu

Član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) i odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Đukić izjavio da je prošle noći napadnut, a incident je prijavljen policiji.

Prema njegovim rečima, dvojica nepoznatih napadača su mu prišla, a jedan od njih ga je uhvatio za vrat.

"Upamtio sam rečenicu 'Dokle ćeš ti da k... po Skupštini grada'", kazao je Đukić i kazao da se otrgao napadačima i sakrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u obližnje dvorište.

On je rekao da je incident prijavio i da je saslušan u policiji, a prisustvovali su načelnik valjevske policije i tužilac.

Predsednik DS-a Bojan Pajtić ukazao je na to da je ovo samo jedan u nizu napada na demokrate proteklih meseci, a ovaj se simbolično dogodio u noći između 4. i 5. oktobra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Napadnut član GO i odbornik u Valjevu

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Član Glavnog odbora Demokrastke stranke i odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Đukić izjavio je da su ga sinoć u tom gradu napala dva muškarca...Incident je prijavljen policiji..Đukić je to izjavio na okruglom stolu DS-a u Beogradu, dodajući da ga je jedan od napadača uhvatio za vrat...

Nastavak na B92...

Ponovo incidenti: Napadnut odbornik DS-a u Valjevu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015

Član Glavnog odbora Demokratske stranke i odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Đukić izjavio je da su ga u nedelju uveče u tom gradu napala dva muškarca, a incident je prijavljen policiji...Đukić je to izjavio na okruglom stolu DS-a u Beogradu, dodajući da ga je jedan od napadača uhvatio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.