NOVA LOTO DEVOJKA I NOVE KUGLICE: Opet imamo 21, evo kako je sve izgledalo!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA LOTO DEVOJKA I NOVE KUGLICE: Opet imamo 21, evo kako je sve izgledalo!

Večeras smo mogli da vidimo veliku razliku u odnosu na utorak, a tu se ne misli na "tehničku grešku" u živom progrmu, već na izgled voditeljke Aleksandre Gudelj koja više nije crnokosa

Posle skandala koji se desio u utorak kada se tokom izvlačenja dobitne "Loto" kombinacije broj 21 pojavio na ekranu pre nego što je kuglica sa tim brojem ispala iz bubnja, večeras je bilo bez incidenta na snimanju 60. kola popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igre na sreću.

Ipak, ovoga puta mogli smo da vidimo veliku razliku u odnosu na utorak, a tu se ne misli na "tehničku grešku" u živom progrmu, već na izgled voditeljke Aleksandre Gudelj koja više nije crnokosa.

Za par dana ona je postala poznata širom planete jer su vest o "nameštenom" izvlačenju preneli i svetski mediji, ali kako se "proslavila" po nesrećnom događaju, Aleksandra je rešila da drastično promeni lični opis i po prvi put ofarbala kosu u plavo.

To znači da je u večerašnjem izvlačenju dosta toga bilo novo: nova voditeljka, tačnije njena ova frizura, nove kuglice (one od utorka su na veštačenju), a uskoro će biti i nov direktor s obzirom na to da je dosadašnji Aleksandar Vulović dao ostavku na čelnom mestu Državne lutrije Srbije.

Nova Loto devojka ? Stara pod stresom da ne izvuce pogresan broj. A i nove kuglice #loto pic.twitter.com/Uh7fKp7hNR

Opet broj 21

Jedino što je apsolutno isto u odnosu na izvlačenje od utorka je broj 21 koji je ponovo u dobitnoj kombinaciji.

Dobitna kombinacija 9,11,12,21,30,33,37

Loto Plus8,11,24,28,30,33,34

Loto Joker393250

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.