NASRNUO LAKTOM NA ŽENU Putnik bez karte prebio kontrolore u Nišu

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASRNUO LAKTOM NA ŽENU Putnik bez karte prebio kontrolore u Nišu

Putnik bez karte napao je i pretukao dvoje kontrolora Direkcije za javni gradski prevoz u Nišu. Incident se desio sinoć oko 21.30 časova na stajalištu i na Trgu Pavla Stojkovića, u autobusu na liniji 7 koja saobraća do Medoševca.

- Ovo je stvarno sramota što se desilo. Putnik je odbio da kupi kartu a potom i da primi opomenu od kontrolora. Umesto toga prvo je laktom udario ženu kontrolora a onda još dva puta pesnicama njenog kolegu. Zahvaljujem se interventnoj jedinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije koja je munjevito reagovala i privela napadača - kaže direktor direkcije Saša Petronijević.

Kontrolori su prebačenu u Hitnu pomoć gde im je ukazana pomoć. Konstatovano je da su zadobili lake telesne povrede.

Petronijević apeluje na državne organe da najstrožije sankcionišu ovakve napade.

- Nadamo se da će policja podneti prijavu i da će nadležni državni organi da izreknu što oštriju kaznu. Kontrolori samo rade svoj posao, zašto zbog toga da budu na meti napada. Od prihoda od prodaje karata se plaća sistem prevoza. Od početka godine ovo je deveti napad na kontrolore, kaže Petronijević.

U niškoj policiji je potvrđeno da je napadač priveden i da je protiv njega podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.