Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA VUČIĆA Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv osumnjičenog za incident u Srebrenici

Tužilaštvo BiH obustavilo je istragu protiv Almira Merdića (41) iz Jelaha, jednog od glavnih osumnjičenih za napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića nakon komemoracije žrtvama u Srebrenici prošle godine, prenosi RT RS pozivajući se na agenciju Federacije BiH Patrija.

Merdić je potvrdio da je istraga protiv njega obustavljena, dok u Tužilaštvu za Srnu kažu da do ponedeljka ne mogu da daju informacije o ovom slučaju, prenosi RT RS.

Almira Mardića uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je jula 2015. godine specijalna policija BiH (SIPA) zbog sumnji da je učestvovao u napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića 11. jula u Potočarima, prenose bosanski mediji.

Agencija Federacije Bih Patria objavila je i fotografiju obaveštanje koje je Mardić navodno dobio od Tužilaštva BiH.

Merdićeve fotografije iz Potočara ekskluzivno je objavio "Blic" nakon komemoracije u Srebrenici.

Tome je prethodila objava MUP-a Republike Srpske na kojoj su istaknute fotografije osoba osumnjičenih za učešće u napadu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPAD NA VUČIĆA: Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv osumnjičenog za incident u Srebrenici!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016

Tužilaštvo BiH obustavilo je istragu protiv Almira Merdića (41) iz Jelaha, jednog od glavnih osumnjičenih za napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića nakon komemoracije žrtvama u Srebrenici prošle godine, prenosi RT RS pozivajući se na agenciju Federacije BiH Patrija...Merdić je potvrdio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.