NALETEO NA SAOBRAĆAJCE I KATAPULTIRAO IH: Katastrofalan snimak objavljen na Jutjubu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NALETEO NA SAOBRAĆAJCE I KATAPULTIRAO IH: Katastrofalan snimak objavljen na Jutjubu! (VIDEO)

U kineskoj provinciji Suzhou dogodio se nesvakidašnji incident, kada je jedan vozač u želji da izbegne zaustavljanje policije, udario jednog od službenika na ulici. On je velikom brzinom prošao tuda i oborio saobraćajnog policajca, koji je posle saobraćajne nezgode završio u bolnici.

Na snimku je prikazano kako je policajac bukvalno bio katapultiran na ulici dok je ovaj muškarac pokušavao da izbegne inspekciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Inače, na licu mesta su se nalazila još četiri policajca.

Nekoliko sati kasnije, ovaj nesavesni vozač je uhapšen, a prema izveštavanju tamošnjih medija, on vozi već tri godine bez vozačke dozvole.

Incident se dogodio 15. avgusta.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ŠESTORICA HOLANĐANA NAPALA SU DEBELOG TURČINA: Tri minuta kasnije gorko su se kajali zbog toga (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016

U Amsterdamu je zabeležena tuča šestorice Holanđana i jednog Turčina, za koju se ispostavilo da ima veoma neočekivani tok, što je i privuklo veliki broj korisnika društvenih mreža da istu komentarišu...Na snimku je prikazano kako svađa polako prerasta u uličnu tuču...Gojazni muškarac iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.