Kosanović: Ne možemo svakog dana da razmišljamo o problemu sa Udovičićem, idemo dalje

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Ne možemo svakog dana da razmišljamo o problemu sa Udovičićem, idemo dalje

Trener fudbalere Novog Pazara Milorad Kosanović najavio je utakmicu Jelen Superlige sa Čukaričkim, ali se uoči gostovanja "brđana" najviše pričalo o incidentu sa početka nedelje. Podsetimo, za sada nepoznati navijač pištoljem je pretio igraču Žarku Udovičiću.

- Neprijatna situacija sa Udovičićem sve je potisnula u drugi plan, ali moramo dalje. Rečeno je sve što je trebalo. Radili smo maksimalno dobro u datim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uslovima, probaćemo da odigramo najbolje što možemo - rekao je Kosanović radiju Sto plus, prenosi Beta.

- Mislim da smo dovoljno jaki da probleme ostavimo iza nas, kad već na to uticati ne možemo - dodao je šef stručnog štaba Pazaraca.

Novi Pazar je dospeo u žižu pre četiri dana, kada su huligani u svlačionici tog superligaša pretili pištoljem igraču Udovičiću koji je u prošlom kolu, u porazu Pazara na Banjici promašio jedanaesterac u 83. minutu.

- Ne možemo svako jutro da ustajemo sa tim problemom, moramo da se okrenemo obavezama. Taj slučaj je u rukama državnih organa i neka oni rade svoj posao. Naravno da imaju našu punu podršku - naglasio je Kosanović.

Čukarički je treći u Super ligi Srbije sa 31 bodom, dok je Novi Pazar na šestom mestu sa osam bodova manje.

- Igraju kvalitetan i čvrst fudbal, prave rezultate. Dobro su otvorili proleće, sigurno da žele da nastave u istom ritmu. Mi ćemo pokušati da ih onemogućimo da ostvare želje, ali videćemo po koga će se stvari dobro završiti - kazao je Kosanović.

Osim Udovičića, za sastav ne konkurišu i Ekvadorci Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Dzekson Mina Borha, koji stiču pravo nastupa od sledećeg kola. S druge strane, posle nerealizovanog transfera u slovački Spartak iz Trnave, u tim se vratio Admir Kecap.

- Svi ostali su tu, nemamo neki veliki izbor. Vratio se Kecap, koji je prilično umoran od dugog puta. Videćemo, možda ne počne utakmicu, ali može mnogo da pomogne - ocenio je Kosanović.

Utakmica između Novog Pazara i čukaričkog igraće se u subotu od 14.30, a zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije na tribinama Gradskog stadiona neće biti publike.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.