Konobar odbio da usluži Artmanovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobar odbio da usluži Artmanovu

Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom.

"Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru i zašto su me pustili iz zatvora", rekla je ona, prenela je regionalna N1TV.

Ona je kritikovala prijedorsku policiju koja je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako je rekla, umesto da se zainteresuje kakve je vrste bio incident i kako mogu da joj pomognu, pitali da li je svoj boravak u Prijedoru prijavila kao strankinja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konobar odbio da usluži Florens Artman

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016

Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florens Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom..."Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru i zašto su me pustili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.