Kamenovana crnogorska ambasada u Prištini

Izvor: Cafe.ba, 25.Jan.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovana crnogorska ambasada u Prištini

PODGORICA - U Prištini je kamenovana Ambasada Crne Gore, ali u ovom napadu niko nije povrijeđen.

Na zgradi Ambasade, koja se nalazi na Trgu majke Tereze u centru Prištine, polupana su stakla, javljaju crnogorski mediji.

Incident se dogodio juče nakon što je kosovska policija počeli da rastjeruje pristalice radikalnog pokreta "Samoopredjeljenje", koji su, prethodno, tokom demonstracija kamenovali zgradu vlade i fizički napali srpske novinare.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Prištini su juče održane demonstracije Albanaca na kojima je od premijera samoproglašenog Kosova Ise Mustafe zatraženo razrješenje ministra Aleksandra Jablanovića, kao i usvajanje zakona o pretvaranju "Trepče" u javno preduzeće.

Kosovska policija upotrijebila je suzavac i privela 22 učesnika protesta u Prištini, dok je 19 policajaca povrijeđeno.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Kamenovana crnogorska ambasada u Prištini

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2015

U Prištini je kamenovana Ambasada Crne Gore, ali u ovom napadu niko nije povređen. Na zgradi Ambasade, koja se nalazi na Trgu majke Tereze u centru Prištine, polupana su stakla, javljaju crnogorski mediji...Incident se dogodio u subotu nakon što je kosovska policija počela da rasteruje pristalice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.