KIŠA NAPRAVILA HAOS Sudari kod Arene i Gazele

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIŠA NAPRAVILA HAOS Sudari kod Arene i Gazele

Popodnevni pljusak napravio je pravi haos na putevima. Dva incidenta na putevima dogodila su se otprilike u isto vreme, oko 16.30 sati, na veoma maloj razdaljini.

- Na Gazeli dogodio se lančani sudar, a kod Arene u pravcu ka aerodromu sudarila su se dva vozila - kažu taksisti.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na mokre kolovoze i apeluje da obrate pažnju na vozilo ispred sebe i drže veće odstojanje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KIŠA NAPRAVILA HAOS Sudar kod Arene i TRI sudara na Gazeli

Izvor: Blic, 25.Maj.2016

Popodnevni pljusak napravio je pravi haos na putevima. Incidenti u saobraćaju dogodili su se otprilike u isto vreme, posle 16.30 sati, na veoma maloj razdaljini...- Na Gazeli su se dogodila tri odvojena sudara. Prva lekarska ekipa vozila je iz dva udesa jednu osobu na Vojnomedicnsku akademiju. Druga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.