Jelena odrukala Zoricu: Razvela je oženjenog čoveka, napustio je ženu i dvoje dece zbog nje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena odrukala Zoricu: Razvela je oženjenog čoveka, napustio je ženu i dvoje dece zbog nje! (video)

Nakon što su ukućani podeljeni u dve grupe – na bogate i siromašne, te je jedan deo takmičara boravi u luksuznoj vili dok je drugi smešten u zmajevom gnezdu. Noćas je došlo do sukoba između Zorice i Jelene koje su trenutno u različitim delovima rijalitija.

Nakon emisije “Upoznajte parove” gde je došlo do incidenta kada je Jasmin Nevenkić gađao voditeljku činijom, usledila je još jedna žustra >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rasprava. Jelena je govorila o Zorici Marković o otkrila da je razvela oženjenog čoveka.

“Zorica je razvela oženjenog čoveka, napustio je ženu i dvoje dece zbog nje! Nakon čega ju je isti taj čovek prebio, jer ga je varala sa ljubavnikom!”

Iako je ova Jelenina izjava iznenadila takmičare, rediteljka se nije ni tu zaustavila, već je poručila Zorici: “Ljubomorna si na Staniju jer je lepša i uspešnija od tebe, zato si je i gađala!”, dodala je Jeca i izazvala opšti haos.

A ovako je sve počelo:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.