Jaša Tomić: Srušio se ringišpil, povređeno četvoro dece

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaša Tomić: Srušio se ringišpil, povređeno četvoro dece

Četvoro dece je povređeno u vojvođanskom mestu Jaša Tomić kada se srušio ringišpil na kom su se vozili. Svi su zbrinuti u bolnici "Đorđe Jovanović" u Zrenjaninu

U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju potvrdili su za "Blic" da su intervenisali. Deca su zadobila uglavnom lakše povrede, rečeno je Tanjugu u Domu zdravlja.

U selu Jaša Tomić u 12.45 tokom vožnje je pukla konstrukcija ringšpila na kome se nalazilo nekoliko dece i maloletnih osoba, potvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << RTS-u u zrenjaninskoj policiji.

Kako je rečeno, deca uglavnom imaju ogrebotine kolena, a samo jedno dete udarilo je nogu malo jače, ali su i njegove povrede lakše prirode.

Deca su prevezena u Urgentni centar u Zrenjaninu i tamo će ih dalje zbrinuti, a u Domu zdravlja u Sečnju ocenjuju da su deca "odlično prošla".

Prema rečima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu meta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

Žena koja je prisustvovala incidentu kaže da je na vrtešci bilo najmanje desetak mališana, te da su sva sedišta bila popunjena.

"Mi smo naišli, čim smo čuli pucanj. Okolo su vrištali deca i roditelji. Prilično sam sigurna da je u kola Hitne pomoći ušlo šest mališana, a da je jedna devojčica slomila nogu. Vrteška je bila skroz puna i raspala se u toku vožnje. Brzo je došla policija, mislim da su priveli vlasnika", ispričala je ona.

U tom selu, koje pripada banatskoj opštini Sečanj, danas se obeležava seoska slava.

Policija je izvršila uviđaj i izdaće naknadno saopštenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.