Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Zvorniku: Policajcu zapaljen automobil

Nepoznata osoba je sinoć u Zvorniku bacila bocu sa zapaljivom tečnošu na automobil „golf 4”, čiji je vlasnik osoba sa inicijalima N.M. iz ovog grada, potvrdio je portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar.

Kako smo nezvanično saznali, vozilo je pripadalo policajcu, radniku Policijske stanice Zvornik, a prema nepotvrđenim informacijama postoji nekoliko verzija o tome šta je dovelo do ovog slučaja.

Prema prvoj verziji ne isključuje se mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << greške, odnosno da je ovaj atak bio pripremljen za nekoga drugoga te da je još uvek nepoznata osoba, ili više njih, zapalila vozilo greškom.

Druga verzija ne isključuje mogućnost privatnih razloga vezanih za ovaj događaj, odnosno sa činjenicom da je vlasnik zapaljen u policiji.

Nezvanično, policija već pregleda sigurnosne kamere kojih ima desetak na području grada kako bi skupili operativne podatke vezane za ovaj događaj.

Požar na automobilu "golf 4",  koji se nalazio na parkingu ispred kuće u Omladinskoj ulici, je ubrzo po prijavi lokalizovan, a osim materijalne štete, povređenih nije bilo.  Policiji je incident prijavljen 2.12. oko 23 časa. O  svemu je obavešten tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, a policija vrši uviđaj i radi na rasvetljavanju ovog incidenta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.