Incident u Istanbulu, Krstić vozio u alkoholisanom stanju?!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Istanbulu, Krstić vozio u alkoholisanom stanju?!

Iskoristio je priliku da se vidi sa svojim reprezentativnim saigračem, a onda su usledili neočekivani problemi.

Kako je danas preneo ''Eurohoops'', pozivajući se na turske medije, bivši kapiten naše reprezentacije Nenad Krstić bio je akter jednog incidenta u Istanbulu, gde mu je zbog vožnje u alkoholisanom stanju navodno oduzeta vozačka dozvola.

Pomenuti izvor navodi da je Krstić bio u društvu Nemanje Bjelice, koji je nedavno stigao u Istanbul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po završetku obaveza u NBA ligi i da mu je prilikom policijske kontrole izmereno 0.98 promila alkohola u krvi.

S obzirom da je to iznad dozvoljenog limita, mediji prenose da je Krstiću tom prilikom policija oduzela vozačku dozvolu, kao i da je ovaj događaj prilično iznervirao našeg košarkaša, pa su ga smirivali Bjelica i nekolicina drugih prijatelja sa kojima je bio u društvu.

Podsetimo, Nenad Krstić je u Turskoj branio boje Efesa, sve do povrede zbog koje je propustio čitavu tekuću sezonu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstić vozio pijan istanbulskim ulicama, pa napao novinare

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2016

ISTANBUL - Srpskom košarkašu Nenadu Krstiću, koji je u četvrtak raskinuo ugovor s Anadolu Efesom, istanbulska saobraćajna policija oduzela je vozačku dozvolu zbog vožnje u pripitom stanju...Krstić je "naduvao" 0,98 promila alkohola prilikom rutinske kontrole, pa su mu na licu mjesta oduzeti dokumenti,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.