Incident na protestu, koškanje Spasića i građanina VIDEO

Izvor: B92, 20.Apr.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na protestu, "koškanje Spasića i građanina" VIDEO

Na početku protesta ispred Skupštine Srbije došlo je do koškanja šefa Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM Sime Spasića i starijeg građanina.

Spasić je tokom dolaska prvih demonstranata uzvikivao ispred zida plača "Tači u Hag", nakon čega mu je jedan stariji građanin dobacio pogrdne reči.

Do fizičkog obračuna nije došlo, poššto su njega i Spasića razdvojili učesnici protesta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Spasić je, u izjavi Tanjugu, kazao da nema ništa protiv protesta, niti da može da ih zabrani, ali da ne dozvoljava da se dešavaju ispred Zida plača, koji je mesto tuge i žalosti, i za koji ima urednu dozvolu.

U znak protesta što se upravo tu okupljaju učesnici protesta on se, kaže, odlučio na današnju "akciju" izvikivanja parole protiv Tačija.

Inače učesnici protesta i danas su, kao i juče, blokirali transparentom izlaz sa skupštinskog parkinga prema Bulevaru.

Demonstranti nose brojne transparente, među kojima su parole "Ne gledaj sa prozora, izađi", "Car je go", "Nije srpski ćutati".

Jedan mlađi učesnik protesta popeo se do samog glavnog ulaza u Skupštinu i uzvikuje parole protiv aktuelne vlasti i protiv Hašima Tačija.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

INCIDENT TOKOM PROTESTA: Demonstranti se potukli među sobom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2017

Tokom večerašnjeg protesta "Stop diktaturi" u Beogradu došlo je do međusobnog obračuna dve grupe demonstranata TOKOM večerašnjeg protesta "Stop diktaturi" u Beogradu došlo je do međusobnog obračuna dve grupe demonstranata. Kako saznaju "Novosti " koškanje na čelu kolone,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.