Incident na protestu - automobil uleteo među demonstrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na protestu - automobil uleteo među demonstrante

Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova.

"Selektivna pravda je nepravda. Ako ima pravde ima i mira", poručili su okupljeni, prenose makedonski mediji.

Protest je počeo kao i obično ispred zgrade Specijalnog javnog tužilaštva gde je aplauzom dočekan kombi Šarene revolucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čiji razglas je korišćen tokom šetnje. Vozač kombija je kasnije priveden a potom pi pušten, prenosi portal Plus.Info.

Građani su večeras farbom obojili fasadu Ministarstva pravde i narodnu kancelariju predsednika Ivanova.

Tokom protesta došlo je do incidenta kada je jedan automobil uleteo u u kolonu okupljenih građana što je izazvalo njihov revolt, prenosi portal Plus.info. Povređenih nije bilo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT U SKOPLJU: Automobilom uleteo među demonstrante

Izvor: Kurir, 31.Maj.2016

..."Selektivna pravda je nepravda Ako ima pravde ima i mira", poručili su okupljeni, prenose makedonski mediji Protest je počeo kao i obično ispred zgrade Specijalnog javnog tužilastva gde je aplauzom dočekan kombi Šarene revolucije čiji razglas je korišćen tokom šetnje Vozač kombija je kasnije...

Nastavak na Kurir...

INCIDENT NA PROTESTU U SKOPLJU Automobil uleteo među demonstrante

Izvor: Blic, 31.Maj.2016

Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova..."Selektivna pravda je nepravda. Ako ima pravde ima i mira",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.