INCIDENT U NOVOM SADU Ponovo napadnut policajac

Izvor: Blic, 17.Mar.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U NOVOM SADU Ponovo napadnut policajac

Za sada neimenovani muškarac napao je danas popodne u strogom centru Novog Sada saobraćajnog policajca V. M. koji mu je rekao da pomeri nepropisno parkirano vozilo.

Prema rečima očevidaca, bahati vozač je počeo da psuje i viče na policajca koji je nakon opomene pokušao i da ga legitimiše.

- Vozač koji je psovao policajca je nakon što mu je ovaj tražio dokumenta još više poludeo i počeo još više da ga psuje, a zatim ga je povukao za košulju i udario - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekli su očevici.

Ubrzo nakon incidenta pojavila se policijska patrola koja je uhapsila napadača a njihov kolega u ovom sukobu zadobio je lake telesne povrede.

Napadaču na policajca je određen pritvor i on će u redovnom postupku biti sproveden u tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Udario saobraćajca zbog opomene da pomeri vozilo

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2017

Novosadska policija je u četvrtak privela muškarca koja je fizički napao saobraćajnog policajca V.M. u centru Novog Sada...Policajac je nakon napada prebačen u Urgetni centar...Predsednik Strukovnog udruženja policije Nenad Ljubišić kaže da se sve odigralo u ulici Ilije Ognjanovića...- Taj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.