Horor: Škorpija ujela putnika u avionu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Škorpija ujela putnika u avionu

Kompanije "United airlines" nedavno se našla u centru medijske pažnje zbog incidenta sa putnikom koga je osoblje nasilno izbacilo iz aviona. Ipak, tu nije kraj problemima za ovog avioprevoznika.

Naime, istog dana kada je lekar Dejvid Dao na brutalan način izbačen iz aviona, škorpija se spustila na glavu Ričarda Bela dok je ručao u biznis klasi aviona ove kompanije.

- Moj muž je osetio da se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nalazi u njegovoj kosi. Zgrabio je škorpiju kako bi je izvukao, a ona ga je u tom trenutku ujela - izjavila je Ričardova supruga Linda za CNN.

Linda je dodala da je zglavkar završio na podu, zbog čega se uspaničio putnik koji ga je video. Ubrzo je došla stjuardesa koja je odnela životinju do toaleta i bacila je u WC šolju.

- Naše osoblje pružilo je pomoć putniku kojeg je najverovatnije ujela škorpija. Odmah su konsultovani lekari kako bismo se uverili da putnik nije životno ugrožen i kako bi bezbedno stigao na odredište - saopštila je kompanija.

Još nije jasno kako se je škorpija uspela da uđe u avion. Incident se dogodio na letu iz Hjustona u Kalgari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.