Haos u “Parovima”, uletelo obezbeđenje: Podivljali Zmaj udario Vesnu i Jelenu! (video)

Izvor: Svet, 08.Okt.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u “Parovima”, uletelo obezbeđenje: Podivljali Zmaj udario Vesnu i Jelenu! (video)

Još jedan incident odigrao se u rijalitiju Parovi, kada je Zmaj od Šipova fizički nasrnuo na Vesnu Rivas, a pritom udario i Jelenu Golubović i Mikija Đuričića.
Ovom napadu prethodila je svađa u kojoj je Zmaj žestoko izvređao pevačicu i nazvao je pogrdnim imenima jer ona nije želela seks sa njim.
“Ti si obećala seks sa mnom i prevarila si me. Ti si ku**a”, jedna je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brojnih uvreda koje je on uputio Vesni, dok mu je ona odgovorila da ne želi da ima ništa sa njim.

Ostalim ukućanima njegove uvrede najpre su bile smešne, dok nije nasrnuo na pevačicu i udario je u glavu. Jelena i Miki, koji su pokušali da je odbrane, takođe su dobili udarce. Obezbeđenje je zbog ovoga moralo da interveniše, a Zmaj je pokušao da im pobegne pa je skočio preko stola.



Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u “Parovima”, uletelo obezbeđenje: Podivljali Zmaj udario Vesnu i Jelenu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2015

Još jedan incident odigrao se u rijalitiju Parovi, kada je Zmaj od Šipova fizički nasrnuo na Vesnu Rivas, a pritom udario i Jelenu Golubović i Mikija Đuričića...Ovom napadu prethodila je svađa u kojoj je Zmaj žestoko izvređao pevačicu i nazvao je pogrdnim imenima jer ona nije želela seks...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.