Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN KAO LED: (Ne)očekivana reakcija Murinja posle ‘incidenta’ sa Koštom

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio je vrlo miran posle remija sa Totenhemom i nezadovoljstva koje je na klupi iskazao Dijego Košta.

Dijego Košta je u samoj završnici meča protiv Totenhema, kada je shvatio da danas neće ulaziti u igru, demonstrativno otišao na klupu iza Murinja i tom prilikom je skidajući ‘marker’ bacio ga pravo na portugalskog stručnjaka.
Očekivala se žestoka reakcija Murinja, ali je umesto toga menadžer Čelsija bio miran >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle meča.
– Ne očekujem od igrača na klupi da skaču od sreće zato što ne igraju. Uostalom, da je hteo da me povredi ne bi me gađao markerom – prokomentarisao je tu situaciju Žoze Murinjo.
Portugalac je danas u meču protiv Totenhema išao na bod i dobio ga je, a na teren je izveo sastav bez klasičnog napadača, sa Edenom Azarom kao najisturenijim igračem, u svojstvu ‘lažne devetke’.
Mnogi su bili iznenađeni odlukom da na klupi ostane Košta, koji se nalazi u sve boljoj formi u poslednje vreme.
– Moje mišljenje je da je Dijego privilegovan. On je poslednji naš igrač koji se našao na klupi. Svi su bili pre njega – i kapiten Teri i Ivanović i Kejhil i Fabregas i Pedro i najbolji igrač prošle sezone Eden Azar. Dijego je sve vreme bio u timu. Danas smo mislili da je za najbolje da igramo ovako i zadovoljan sam kako smo igrali. Eden je bio vrlo dobar, opasan, osetio sam da bi mogao da postigne gol – objasnio je Murinjo.
Utakmica na Vajt Hart Lejnu završena je onako kako je Murinjo i želeo, najnepopularnijim rezultatom – 0:0.
The post HLADAN KAO LED: (Ne)očekivana reakcija Murinja posle ‘incidenta’ sa Koštom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRAVO U GLAVU: Čelsijeva kola nezadriživo idu u provaliju, Fabregas nokautirao Vilijana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015

Incident koji se desio na samom kraju meča između Totenhema i Čelsija kada je Dijego Kosta bacio marker ka menadžeru Žozeu Murinju nije jedina loša stvar koja se desila za “plavce”.. . Naime tokom utakmice prilikom jednog prekida Sesk Fabregas je potpuno nekontrolisano i iz neobjašnjivih razloga...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.