Golijanin smenjen, incident na Skupštini OSS

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golijanin smenjen, incident na Skupštini OSS

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin smenjen je sa te funkcije, pošto mu je večeras na vanrednoj Skupštini izglasano nepoverenje.

O nepoverenju se glasalo nakon što je Golijanin nedavno na Kongresu Svetske odbojkaške federacije (FIVB) svojevoljno odlučio da bude uzdržan na glasanju o prijemu kosovskog saveza. Od 47 prisutnih delegata za smenu je glasalo 43, dok su dva bila uzdržana.

Tročlana komisija u sastavu Vladimir Grbić, Bogdan Mamuzić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Petar Bogunović u narednih 60 dana zakazaće i održati Skupštinu na kojoj će biti izabran novi predsednik Saveza.

Na Skupštini u Hotelu "M" došlo je i do incidenta kada je Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, upao i održao govor kojim je pozvao Golijanina da ode.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.