Gašić ili Stefanović da daju ostavku zbog pretučenog Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Gašić ili Stefanović da daju ostavku zbog pretučenog Vučića''

Poslanik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović zatražio je u Skupštini Srbije ostavke ministara unutrašnjih poslova ili odbrane Nebojša Stefanovića i Bratislava Gašića zbog incidenta u kojem je pretučen premijerov brat Andrej Vučić.

Sukob dva Stefanovića: Borislav u levom uglu i Nebojša, u desnom

 

Stefanović je u delu sednice predviđenom za postavljanje poslaničkih pitanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zatražio da skupština bude pismeno obaveštena o rezultatima istrage, odnosno o tome ko je izazvao incidnet i na osnovu čije naredbe je dodeljeno obezbeđenje Andreju Vučiću.

 

Pročitajte još:

* Slučaj Andreja Vučića: Udarila služba na službu?

* Suspendovana petorica žandarma

* Vučić: Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu

* Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše

* Pretučen brat Aleksandra Vučića

"Ono što znamo jeste da naš sugrađanin pretučen, ali ne znamo kako i zašto je došlo do toga i ko je ustupio obezbeđenje tom čoveku, na osnovu kog naređenja i da li je tačno da su na silu probili kordon", kazao je Stefanović.

 

On je ocenio da činjenica da je Andrej Vučić imao obezbeđenje pripadnika jedinice vojne policije "Kobre", i da to znači da neko nije dobro radio svoj posao, zbog čega bi ministari Stefanović ili Gašić trebalo da podnesu ostavku.

 

Stefanović je postavio i pitanje za direktora Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marka Blagojevića šta se dogodilo sa novcem koji su građani uplaćivali slanjem poruke 1003. Poslanika Lige socijaldemorkata Vojvodine Đorđa Stojšića intresovalo je i zašto su pojedini građani u mestu Jamena kod Šida "zaboravljeni" kada da je u pitanju obnova kuća posle majskih poplava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.