Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOV JE: Runi pokušao da izvede penal, mladi lav ga o’ladio (VIDEO)

Sve je izvesnije da je njegova karijera u Mančesteru završena. Vejn Runi nema mesta u startnoj postavi kod Murinja.

A kada i dobije priliku da igra, desi se novi skandal.
Sve se glasnije pričao o tome da će u zimskom prelaznom roku sigurno napustiti klub, a posle incidenta od sinoć, te glasine su dodatno podgrejane.
NE VALJA POGBA? Posle ove bombe, nećete tako misliti (VIDEO)
Naime, Runi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bio izvođač penala u svom klubu, ali u poslednje vreme nije ni to. Sada najstrože kazne izvode Marsijal i Pogba, a ovo je reakcija kapitena kada mu je Pogba rekao da će on izvesti penal.
VINE: Wayne Rooney’s reaction to Pogba & Martial taking penalties off him. https://t.co/cwSs86kp4M
— Football Planet (@iFootballPlanet) October 21, 2016

Michael Owen cannot believe Wayne Rooney let Paul Pogba take Manchester United’s first penalty against Fenerbahce https://t.co/Fg3uDTEysy
— Man United Latest (@LatestManUtd) October 21, 2016

The post GOTOV JE: Runi pokušao da izvede penal, mladi lav ga o’ladio (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.