Fudbaler PSŽ-a osuđen na dva meseca zatvora!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler PSŽ-a osuđen na dva meseca zatvora!

Fudbaler Pari Sen žermena Serž Orije dobio je kaznu zatvora od dva meseca zbog napada na policajca.

Kada se vraćao iz noćnog kluba gde je napravio incident, a zatim ga je zaustavio policajac i želeo da uradi alko test. Međutim, Orije ga je laktom udario.

Naravno, priveden je zbog napada i sudija je odredio kaznu od dva meseca zatvora, ali fudbaler ima pravo žalbe na presudu.

Zbog toga će i biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u timu za meč Lige šampiona protiv Ludogoreca u sredu u Bugarskoj.

Ovo ipak nije prvi ispad Orijea, u februaru ga je klub suspendovao na šest nedelja posle video snimka u kom je uz homofobične komentare kritikovao tadašnjeg menadžera Lorana Blana.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.