Englezi male bebe za Albance

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi male bebe za Albance

Tako to radi ozbiljna država. Engleska policija saopštila je da je uhapšen 41-godišnji muškarac koji je tokom meča između Mančester sitija i Totenhema "provozao" dron iznad stadiona. To jasno govori da u jednoj perfektnoj organizaciji ne postoji nikakav presedan, već da svako za bilo koji incident mora da odgovara.

Od ovoga je počelo čitavo "ludilo"

 

Ovaj Englez je čist plagijator, pošto "autorska prava" na neverovatnu ideju pripadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << albanskim navijačima, odnosno bratu premijera Edija Rame, Olsiju...

 

Kako prenosi Bi-bi-si dron je viđen na istočnoj tribini stadiona "Etihad", a vinovnik incidenta pušten je uz kauciju na osam nedelja.

 

Potparol mančesterske policije rekao je da je čovek uhapšen pod sumnjom da je prekršio pravilnik o funkcionisanju vazdušnog saobraćaja, odnosno da je ugrozio vazdušni prostor.

 

"Dronovi predstavljaju potencijalnu pretnju za sve ljude na stadionu. Takođe, i mali dronovi mogu da budu teški sedam do osam kila i mogu da izazovu povrede, ako padnu sa visine. Srećom, u ovom slučaju niko nije povređen", rekao je glavni ispektor mančesterske policije Kris Hil.

 

"Ljudi možda ovo vide kao manji prestup, ali dronovi narušavaju vazdušni prostor, pa je samim tim ovo ozbiljan prestup", dodao je on.

 

Tako to radi zemlja koja ima dostojanstvo...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.