Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUFOR regovao: Istražićemo incident u Banjaluci u kojem je učestvovao naš vojnik

Iz Glavne komande snaga Evropske unije (EUFOR) u Sarajevu saopšteno je da će Međunarodna vojna policija u saradnji sa lokalnom policijom istražiti incident u Banjaluci u kojem je učestvovao pripadnik EUFOR iz Turske.

- Dana 27. oktobra 2016. godine lokalna policija je privela vojnika EUFOR nakon incidenta u Banjaluci. Nakon što je identitet ovog vojnika potvrđen, lokalna policija ga je predala EUFOR-u. U skladu sa međunarodnim procedurama Međunarodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vojna policija će do kraja istražiti ovaj incident, sarađujući sa lokalnom policijom – saopšteno je iz Glavne komande snaga EUFOR u Sarajevu.

Taha Kinavuz (28) pripadnik EUFOR iz Turske i osumnjičen za napad na policiju pušten je iz Republičkog javnog tužilaštva.

Podsećamo, pripadnik EUFOR u sredu je, 15-ak minuta iza ponoći narušio javni red i mir u banjalučkom lokalu “Kombo”, lupajući flaše i čaše.

Pročitajte još:

Izvor “EuroBlica” blizak MUP RS je otkrio da je pripadnik EUFOR u policijskom automobilu udario šakom u glavu policajca nanevši mu teže povrede.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Turska

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.