Dodigov šou u Minhenu: Sudija, je l hoćeš da se uneredim ovde? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodigov šou u Minhenu: ''Sudija, je l' hoćeš da se uneredim ovde?'' (video)

Duel Hrvata Ivana Dodiga i Austrijanca Dominika Tima u četvrtfinalu turnira u Minhenu ostao u senci žestoke Dodigove polemike sa glavnim sudijom.

Incident se dogodio početkokm trećeg seta, pri vođstvu Tima od 1:0 i 30:30 u drugom gemu.

Dodig je servirao, Tim nije uspeo da reternira, ali je dvadesetak sekundi kasnije pozvao sudiju da proveri trag loptice, a sudija Štajner je potom presudio u njegovu korist.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
To je razbesnelo hrvatskog tenisera, koji je potom izgubio i ovaj gem, a pravi ''šou'' je počeo po završetku ovog gema, kada je Dodig seo na klupu, iako za to nije bilo vreme.

On je to učinio iz protesta, pravdajući se da mora u toalet.

''Da li želite da se uneredim ovde'', upitao je Dodig sudiju

''Ne želim, ali moramo da nastavimo s igrom'', odgovorio je sudija, ali pošto je Dodig bio uporan, sudija je pozvao supervizora, koji je mimo pravila dopustio ''vanrednu pauzu za odlazak u toalet'', što je Dodig iskoristio i potom odigrao meč do kraja.

Ipak, kada je rezultat u pitanju, ništa mu sve ovo nije pomoglo, pošto je Tim dobio treći set i izborio plasman u polufinale.

Pomenuti incident možete da vidite na 08:20 na priloženom snimku.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.