Cirkus u Makedoniji - Čelnici napali trenera metalnom šipkom, nisu znali da ima crni pojas

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus u Makedoniji - Čelnici napali trenera metalnom šipkom, nisu znali da ima crni pojas

Neverovatno šta se dešava u Makedoniji.

Turčin Juksel Jesilova, koji je trener Bregalnice u Makedoniji, juče je napadnut od strane čelnika kluba, Ile Koleva.

Postojale su brojne nesuglasice između trenera u uprave, ali još uvek nije došlo do zvaničnog prekida saradnje. Ipak, nakon ovog incidenta, potpredsednik i predsednik su podneli ostavke na svoje dužnosti.

Šta se, zapravo, desilo?

Bila je godišnjica smrti majke Juksela Jesilova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a on se sa svojom suprugom vraćao ka Štipu, mestu iz kog je FK Bregalnica.



"Ovo je tamna mrlja za Štip i makedonski fudbal. Juče je bila godišnjica smrti moje majke i tu vest sam podelio na Fejsbuku. Oni su verovatno pročitali taj status i svo vreme su mi psovali majku. Posle utakmice, predsednik i podpredsednik su vređali mene i moju ženu pogrdnim rečima, ali ja na to nisam reagovao.

Pljunuli su na moj auto i otišli. Dok sam se vozio sa suprugom, razgovarali smo o tome. Rekao sam joj da su takve stvari stalno prisutne u profesionalmom fudbalu. Posle pet kilometara, vraćajući se ka Štipu, oni su mi sa svojim autom preprečili put.  Kolev je izašao sa železnom šipkom i hteo da me udari u glavu. Srećom, znam karate, pa sam uspeo da se odbranim. Stvarno mi je žao, čuo sam da je on izašao iz bolnice sa četiri-pet konaca na glavi. Ovo treba da mu bude pouka za ubuduće da nikoga fizički ne napada. Ovaj događaj nema nikakve veze sa fudbalskom ekipom
", rekao je trener Bregalnice, Juksel Jesilova, prenosi Telegraf.

Inače, Jesilova ima i crni pojas u karateu i preko 100 nastupa na takmičenjima u ovom sportu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.