Bulatović: Incidenti u Pazaru prevazilaze sportske okvire

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović: Incidenti u Pazaru prevazilaze sportske okvire

Direktor Superlige Vladimir Bulatović osudio je navijačke incidente na utakmici u Novom Pazaru i poručio da takva dešavanja prevazilaze sportske okvire.
Navijači Novog Pazara izazvali su prekid kada su, posle crvenog kartona fudbalera Crvene zvezde Predraga Sikimića, gostujuću klupu zasuli "topovskim udarima" i stolicama.

"Utakmice u Novom Pazaru stalno su pod tenzijom, posebno kada gostuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda i Partizan. Publika je preterala, nije bilo potrebe da dođe do prekida i tenzije. Sačekaćemo izjave delegata i sudija, pa ćemo reagovati", rekao je Bulatović.
On je dodao da je dobra stvar što je sudija Milan Ilić odlučio da nastavi meč.
"Dobro je što je utakmica nastavljena, u suprotnom bilo bi jako loše. Policija je doprinela da se završi utakmica, ali ovakve tenzija prevazilazi sportske okvire. Viši organi moraju da se pozabave ovom temom", poručio je Bulatović.
Crvena zvezda je u Novom Pazaru pobedila sa 4:1 u utakmici 7. kola Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vladimir Bulatović o utakmicama u Novom Pazaru

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 08:33

– Crvena zvezda i Partizan svuda nose teret visokog rizika i njihove utakmice su uglavnom takve, ali ova tenzija u Novom Pazaru prevazilazi okvire fudbalskog. . The post Vladimir Bulatović o utakmicama u Novom Pazaru appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.