Budva: Obračun nožem u diskoteci

Izvor: B92, 24.Maj.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budva: Obračun nožem u diskoteci

Više osoba transportovano je u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povređeni nožem u incidentu koji se jutros u 2 h dogodio u budvanskoj diskoteci Trokadero.

Kako javljaju podgoričke "Vijesti", došlo je do svađe dve grupe mladića, kada je Budvanin J. M, izvadio nož i nasrnuo na braću L.N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana.

U svađi je povređen i prijatelj braće I.Ž. i maloletna J.S >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i M.J. koji su se slučajno zadesili u tom delu diskoteke, gde je izbila svađa i obračun mladića, od ranije poznatih policiji.

Mladići su posle proslave mature došli u diskoteku i ubrzo zatim se dogodio incident. Policija je odmah intervenisala. U toku je istraga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Budva: Ubadali se noževima posle proslave mature

Izvor: Blic, 24.Maj.2015

Više osoba transportovano je u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povređeni nožem u incidentu koji se jutros u dva ujutru dogodio u budvanskoj diskoteci Trokadero...Kako javljaju podgoričke "Vijesti", došlo je do svađe dve grupe mladića, kada je Budvanin J. M, izvadio nož i nasrnuo na braću...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.