Bivši policajac šamarao maloletnike, a zatim potegao i pištolj

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2015, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši policajac šamarao maloletnike, a zatim potegao i pištolj

NA Čukarici u Radničkoj ulici kod broja 46 nešto pre 20 časova došlo je do incidenta, kada je na trojicu maloletnika starosti između 13 i 14 godina, fizički nasrnuo Z.P., a potom je dečacima i roditeljima, pretio pištoljem. Na sreću, niko nije ozbiljno povređen, dok je Z.P. iste večeri priveden. Kako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo kada je grupa dečaka, najverovatnije razbila staklo na jednom praznom lokalu u okviru manjeg tržnog centra. Vlasnica iz jednog susednog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uplašena za svoju bezbednost pozvala je supruga Z.P. u pomoć. Čovek je pojurio dečake i kada je neke od njih sustigao, navodno im je udario po šamar. Igrom slučaja, neki od roditelja dečaka zatekli su se u blizini i stali u odbranu maloletnika. Kako je došlo do žučne rasprave i svađe, Z.P. Je, prema prvim informacijama, izvadio pištolj i počeo da preti. Iako su se mirno razišli, policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla Z.P. u ženinoj radnji i privela. Ipak, niko od stanara nije video nikakvu raspravu niti pištolj. - Video sam grupicu momaka da su se muvali blizu tih lokala, a posle toga i lomljavu stakla - kaže nam jedan od stanara. - Šta se dalje dešavalo, ne znam, video sam samo da je došla i policija. Inspektori su obavili uviđaj, koji bi trebali da ukažu na tačne okolnosti događaja. Dečaci su odvedeni na pregled u Urgentni centar, kako bi se zavele njihove povrede. Nezvanično, Z.P. je penzionisani pripadnik policije i radio je pri Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bivši policajac nasrnuo na decu, a potom pretio i pištoljem

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2015

NA Čukarici, u Radničkoj ulici kod broja 46, sinoć oko 20 časova, došlo je do incidenta, kada je na šestoro maloletnika starosti od 9 do 15 godina fizički nasrnuo Z. P., a potom je mališanima i njihovim roditeljima pretio pištoljem. Na telu dece posle napada Z. P. bile su vidljive modrice i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.