Beograd: Pešaci povređeni, sudarili se glavama!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Pešaci povređeni, sudarili se glavama!

U Beogradu je Hitna pomoć tokom noći imala pune ruke posla, a dogodio se i jedan neobičan incident – dvojica pešaka su povređena kada su se sudarili glavama.

Foto: MONDO

  Dvojica pešaka su se sudarili glavama u Cvijićevoj ulici, rekli su u Hitnoj pomoći.

Nesvakidašnji incident dogodio se u 20.59 sati, a na lice mesta morale su da izađu ekipe Hitne pomoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Za pomoć toj službi su se noćas najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, navela je portparolka Nada Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeležena ukupno 121 intervencija Hitne pomoći od čega 29 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ZA VEROVALI ILI NE Pešaci se na ulici sudarili glavama, pa završili u Hitnoj!

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

Prethodne noći najbizarniji incident dogodio se u Cvijićevoj ulici, u centru grada. U 20.59, na ulici su se glavama sudarila dva pešaka!..Hitna pomoć je protekle noći imala 108 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode...Do saobraćajne nezgode došlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.